Salata de ciuperci

Indiferent ca e mic dejun sau aperitiv, aceasta salata poate fi consumata simpla cu paine prajita sau poate fi folosita la umplerea rosiilor, ardeilor, cartofilor sau chiar vinetelor.

Ai nevoie de ciuperci – eu tind spre cele proaspete, de tip champinion, dar pot fi folosite si din conserva. Mai ai nevoie de branza topita (poti folosi si alte tipuri de branza, dupa bunul plac), smantana dulce, verdeata si condimente.

Ciupercile se taie felii si se aseaza intr-un bol. Branza topita se zdrobeste si se amesteca cu smantana. Se condimenteaza, se adauga verdeata si se amesteca pana prinde pasta consistenta si branza este incorporata. Pasta obtinuta se amesteca cu ciupercile.

Se serveste pe paine prajita sau cum spuneam la inceput, ca umplutura pentru alte legume.
Este o pasta buna si pentru oua umplute. Galbenusul oului fiert se poate incorpora cu smantana si branza si cu pasta obtinuta se pot umple albusurile.

1 Response to “Salata de ciuperci”


  1. 1 Retete ilustrate Octombrie 25, 2009 la 10:47 am

    Felicitari pentru retetele de pe blogul tau.
    Te asteapta un premiu la noi pe blog.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s




Sustin `Nu e poveste`

Ce pregatim la cratita


%d blogeri au apreciat asta: