Toamna se numara retetele sau cum sa spui multe fara sa zici nimic :)

E deja mai frig si cand stau mai mult in casa, citesc mai mult. Mai mult inclusiv dintre revistele cu specific gastronomic: Goog Food, Le Chef, La Cucina, Secretele Bucatariei si mai e una in limba engleza – imi scapa pe moment.

Urmaresc din primavara evolutia revistei La Cucina si poate ca trebuia sa fi scris mai repede, dar am preferat sa observ. De fiecare data cand apar cu o revista noua acasa(fie ca e cumparata prima data, fie ca e un numar nou), mama e cea care imi da verdictul.
Despre Good Food are momente cand zice ca ea nu intelege jumate din ingrediente si ma pune sa caut pe net poze, detalii etc, sa inteleaga de fapt `cu ce se mananca` reteta. La fel si cu Le Chef. Secretele Bucatariei nu ii e pe plac pentru ca `e ca o carte de bucate veche` din care stie toate retetele 🙂 Iar La Cucina, ultimul numar l-a citit ieri, aseara mai exact, in timpul meciului. Concluzia: `Revista asta, a aparut de mult? Ca am mai vazut cateva numere. Tii minte reteta de vinete? Din revista asta am luat-o. Si aici sunt din alea de nu le inteleg, dar sunt multe accesibile.`

Eu nu comentez pentru ca sunt un fan Good Food, dar recunosc ca ii duc lipsa Cristianei Isopescu. Revista nu mai e la fel. Si da, recunosc ca iau La Cucina, tocmai din cauza faptului ca aduce spre Good Food in zilele bune (plus ca sunt si extra-info din mai multe domenii).

1 Response to “Toamna se numara retetele sau cum sa spui multe fara sa zici nimic :)”


  1. 1 Animaliciul36 octombrie 29, 2008 la 4:30 pm

    Hai ca incvepi sa scrii din ce in ce mai bine 😛


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
Sustin `Nu e poveste`

Ce pregatim la cratita


%d blogeri au apreciat asta: