Ciuperci la gratar cu branza

Fiind foarte cald afara, parca mancarea este doar o corvoada, care ne face sa ne abatem de la inca un pahar mare cu apa rece. De aceea, ma vad nevoita sa aleg mancaruri cat mai usoare atat ca si preparare, cat si ca consistenta. iar ciupercile la gratar sunt reteta ideala.

Am luat deja o caserola de champignoane. E simplu: ciupercile se curata si se ung cu ulei si se pun pe gratar 2-3 minute pe fiecare parte. Apoi se intorc cu cavitatea in sus si se umple spatiul cu branza. Se mai lasa pe gratar inca 15 min.

Separat se pot pregati legume fierte sau un sos alb (o lg de unt incins, la care se adauga smantana amestecata cu un galbenus de ou crud, sare, verdeata si branza rasa, amestecand continuu pana branza se topeste si sosul devine consistent, dar nu prea mult din cauza galbenusului, totul la foc mic)

Fug spre casa si ma apuc de `gatit`🙂

0 Responses to “Ciuperci la gratar cu branza”



  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s




Sustin `Nu e poveste`

Ce pregatim la cratita


%d blogeri au apreciat asta: