Vama Veche, gulas la Soni, deci acasa!

Weekendul asta o taiem in Vama, asa ca o mic aperitiv inainte de concediul propriu-zis. O sa mananc gulas la Soni (sper ca a ramas fidel vechilor retete de papa), o sa ascult muzica, o sa dansez la bec si o sa ma relaxez cu prietenii. Ohh daaaaa, ma voi simti din ca acasa.

Iar pentru cei ce vor sa guste putin din acel `acasa`, iata reteta de `Guias` ca la mama- atentie! poate sa fie diferita de cele citite/mancate pana cum😉

Avem nevoie de carne de vita/porc/chiar carnati, cativa cartofi, ceapa, boia, piper, sare, usturoi, patrunjel/maghiran si apa. Carnea se taie cubulete si se adauga peste ceapa si se lasa la calit la foc mic. Peste ele se adauga cartofii taiati cubulete, condimentele, usturoiul si acoperiti cu apa. Se lasa sa fiarba la foc potrivit pana carnea e ok si cartofii sunt fierti. Unii adauga la final smantana, altii pun intre timp si ciuperci in compozitie si chimen.

Ideea e ca gulasul nu e altceva decat o tocanita de cartofi cu o savoare unica🙂 Se poate gati si cu fasole si cu varza, fiecare dupa gusturi, eu raman fidela retetei cu cartofi.

Weekend placut!

0 Responses to “Vama Veche, gulas la Soni, deci acasa!”



  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s




Sustin `Nu e poveste`

Ce pregatim la cratita


%d blogeri au apreciat asta: