Paste tagliatelle cu ciuperci

Sunt poate printre cei mai mari fani ai ciupercilor si pastelor. Una dintre combinatiile de succes este reteta de mai jos.

Ne trebuie 1 catel de usturoi, 2 linguri de ulei, 200g de ciuperci, cam o juma de cana de sos de legume (bulion sau ceva amestecatura la borcan, cum mai faceau mamele), sare, piper, pastele tagliatelle, smantana (~1/2 cutie) si parmezan ras. Daca e sa ne luam dupa sufletul bucatarilor profesioniasti, mai luam niste frunze de menta, pentru o savoare deosebita🙂

Usturoiul se sfarma si se prajesc in ulei putin (cu menta daca alegeti sa puneti), la care se adauga ciupercutzele taiate cuburi, bulionul/sosul de legume si se lasa sa fiarba aprox. 5 minute. Se asezoneaza.

Pastele se fierb, se scurg si se adauga peste ciuperci, la final adaugand smantana si parmezanul. Si ta daaa, e gata papa🙂

1 Response to “Paste tagliatelle cu ciuperci”



Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s




Sustin `Nu e poveste`

Ce pregatim la cratita


%d blogeri au apreciat asta: