Nunta si meniul

Duminica trebuie sa fiu prezenta la nunta verisoarei mele Mirela, in Reghin. Este a doua nunta la interval de 2 saptamani. Prima a trecut😀 mai multe nu pot spune. Urmeaza aceasta de duminica, iar trecand peste faptul ca luni e zi de serviciu, ar trebui sa fie ok. Doar ca inevitabil ajungem la capitolul meniu.
E foarte important ca meniul de nunta, datorita numarului mare de invitati, sa fie cat mai diversificat, astfel fiecare avand posibilitatea sa gaseasca ceva pe gustul sau. Ahh si inca un aspect, pe care se pare ca multi l-au omis la ultimele nunti: puteti avea si invitati vegetarieni, care, ar fi jenant sa manace o salata verde si garnitura de la felul principal, pentru ca nu v-ati gandit si la ei.🙂

Cum ar fi un meniu ideal? Pai in primul rand e recomandat sa existe si un meniu cartonat in care sa fie listate felurile de mancare si tipul de bautura pus la dispozitie.

Astfel poti sa te organizezi si sa iti stabilesti programul de papa pe ziua respectiva🙂 Multi am observat ca ocolesc aperitivele calde, care cred ca ar fi potrivite la un asemenea eveniment.

In rest, preferabile sunt mancarurile usoare. Si proaspete. Nu vrem sa patim cum au patit in mures la Restaurantul Panoramic, unde din cauza branzei cumparate de la un cioban infectat cu o bacterie, peste 50 de invitati au ajuns la spital chiar dupa aperitiv.

Distractie placuta la nunti si bucurie multa celor care urmeaza sa se `ia`🙂

0 Responses to “Nunta si meniul”



  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s




Sustin `Nu e poveste`

Ce pregatim la cratita


%d blogeri au apreciat asta: